Welkom op de website van Five M!

Veiligheidskundig Specialist en HSE Consultant


Over Ons

Al sinds 2007 streven we bij Five M. ernaar om organisaties te ondersteunen bij het creëren van een werkomgeving waarin veiligheid en gezondheid centraal staan. Als toegewijde veiligheidskundige specialisten hebben we een rijke ervaring in het bevorderen van veiligheidsbewustzijn en het implementeren van effectieve gezondheids- en veiligheidsmaatregelen.

Specialisaties:

Veiligheidskundige (HVK)

Onze veiligheidskundigen zijn experts in het identificeren, analyseren en beheren van risico's. We werken nauw samen met uw team om ervoor te zorgen dat uw organisatie voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen en compliant is aan huidige wet- en regelgeving.

HSE Consultant en Interim HSE Manager

Onze consultancydiensten omvatten HSE-advies op maat en de mogelijkheid om tijdelijk als HSE-manager binnen uw organisatie te opereren. We streven ernaar om uw gezondheids- en veiligheidsprogramma's te optimaliseren en uw organisatie voor te bereiden op toekomstige uitdagingen.

Safety Culture

Een positieve veiligheidscultuur is de sleutel tot duurzaam succes. Wij helpen organisaties bij het ontwikkelen van een cultuur waarin veiligheid niet alleen een prioriteit is, maar ook een gedeelde waarde. Hierin is full commitment van het management van essentieel belang. Middels diverse trainingen en ondersteuning op de werkvloer helpen wij uw bedrijf naar een volgende trede op de veiligheidsladder.

Risico-Inventarisatie & Evaluatie (RI&E)

Onze RI&E specialisten voeren grondige analyses uit om potentiële risico's te identificeren en ontwikkelen op maat gemaakte plannen om deze risico's te minimaliseren. We werken samen met uw team om een veilige werkomgeving te waarborgen. Daarnaast kunnen wij ondersteunen bij het prioriteren, opvolgen en monitoren van het plan van aanpak.

Bedrijfsnoodplan

Een doordacht bedrijfsnoodplan is van essentieel belang voor het waarborgen van de veiligheid van uw werknemers. We bieden expertise bij het opstellen en implementeren van bedrijfsnoodplannen die voldoen aan wettelijke vereisten en specifieke behoeften van uw organisatie. Ook kunnen wij voor u de ontruimingsplattegronden opmaken en uw BHV-organisatie op het juiste niveau brengen.

Toolboxen, Bedrijfshulpverlening (BHV) en

VCA Trainingen

Naast onze kernspecialisaties bieden we ook toolbox-meetings, bedrijfshulpverlening (BHV) trainingen en VCA-certificeringstrainingen aan. Deze programma's zijn ontworpen om uw medewerkers te voorzien van de nodige kennis en vaardigheden om proactief bij te dragen aan een veilige werkomgeving.

Als u op zoek bent naar betrouwbare veiligheidskundige ondersteuning,neem dan vandaag nog contact op.

Wij staan klaar om met u samen te werken aan het versterken van uw gezondheids- en veiligheidsbeleid.